Ik heb een hele hoop lakjes van een vriendin overgekocht. Het zijn er in totaal 30 dus hier zet ik alle namen van die lakjes niet neer. Ik ga een nieuw blad in navigatie maken en daar zet ik al mijn verschillende lakjes neer.

Ik heb van de moeder van mijn vriend een lakje van essie gekregen. Ik vind de kleur heel mooi en hij wordt ook niet heel donker of juist heel licht. De naam van het lakje is Lovie Dovie nummer 20 van Essie

Ik heb voor mijn verjaardag van mijn familie 2 magnetische nagellakjes gekregen. Ik heb ze natuurlijk gelijk geprobeert. Ik ben er echt heel blij mee.

ik heb van me zusje een potje gekregen en er stond bij ik weet nog maar een kleur die je niet hebt en dat is deze en ze had een potje gemaakt met allemaal kleurtjes erop. 

ik heb weer drie nieuwe lakjes. mijn totaal aantal lakjes zonder dubbele zit nu op 80. het zijn de kleuren lime green, neon orange en neon yellow. ook deze lakjes zijn van het merk max. die heb ik gehaald bij de action. ik heb ze nog niet uitgeprobeerd maar dat komt nog wel.

deze lakjes heb ik ook nieuw alleen dan heb ik ze zelf gekocht, behalve de laatste twee die heb ik ook gekregen, de namen zijn (action) paris pink, (action) sky blue, (action) deep purple, (NYC) full metal jacket 002, (essence) free hugs 106, (essence) absolutely blue 125. ik vind de rose van essence het mooist. die is echt neonachtig. maar dat kun je op de foto niet zien.

ik ben jarig geweest en heb nieuwe nagellak van een vriendin gehad.dat zijn deze kleuren, ze zijn van een merk dat ik nog niet kende en dat is kleancolor. de nmen van de lakjes zijn als volgt: boogie nights 107, black 5, white 4, bite me 198, military green 105, concrete gray 101. ik vind de rood (bite me 198) erg mooi en je kan het niet echt goed zien maar er zitten glitters in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.